Senaste Nytt

 

Senaste nytt är nog egentligen bara att vi nu lagt in de spelningar som hittills är inbokade för 2017 på vår hemsida under mappen "Spelningar".

Som framgår där så fortsätter vi våra lunchspelningar på Radisson Hotel Scandinavia i Göteborg även under 2017. Vi är inne på det artonde (!) året där och det har blivit över 130 konserter vid det här laget. . Det är helt otroligt att man kan hålla igång ett koncept så länge, och det som är allra roligast är att intresset bara tycks öka. Det har varit fullsatt nu varje gång den senaste åren och även om det har blivit en väldigt stor grupp som vi kan kalla stampublik, så tillkommer en skara nya besökare varje gång. Har du inte varit där så kom gärna och kolla någon gång, men glöm inte att ringa 031-7585024 och boka plats innan! Det är ingen entréavgift, men jazzlunchen är obligatorisk. Vi kör vanligtvis sista lördagen varje månad med start kl 12.30 och slut cirka 15.00. Vissa månader har hotellet dock andra storevenemang sista lördagen, och då kan vår lördagskonsert vara flyttad någon vecka.

Spelschemat uppdateras fortlöpande men vi beklagar att vi blivit ännu sämre på att uppdatera resten av hemsidan nu sedan Facebook tillkom. Där finns numera tätare och färskare information om saker som är på gång eller som har hänt. Vår facebooksida är en offentlig sida så vem som helst kan gå in där och titta, även om man inte själv är med på Facebook. Skriv in www.facebook.com och skriv sedan Peoria Jazzband så bör du komma in utan problem. Vi hoppas förstås att du som är med på Facebook går in och "gillar" oss där.

Det finns numera ett drygt tjugotal filmsnuttar med Peoria Jazzband på YouTube. De flesta är liveinspelningar från våra konserter på Radisson i Göteborg under 2011, men det finns även filmer från Bornholm och Kulturkalaset i Göteborg och alldeles nyligen upptäckte vi att någon lagt in en film på oss från San Raphael i Frankrike. .  www.youtube.com

Vill du ha en påminnelse direkt via mail när det är något på gång i dina trakter så ge oss bara din mailadress och hemort så lägger vi in dig i vår mailutskickslista.

/Peoria Jazzband